Için basit anahtar yangın kapısı örtüsünü

Wiki Article

Veriler bapların belirli derecelere kadar dayanabildiğini gösterse de bu tarz şeylerin ıcığı cıcığı tatbikat ortamında kaydedildiği muhtevain sahici hayatta aynı hatimeları vermeyebilir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği üzerine size bilgi verecektir.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

Kanatlar zarfında yönlü yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı için takviye plakaları mevcuttur.

Isıya dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat özge kapı imalatları gibi değildir. Uyanıklık edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın Bapları tercihe göre;  60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en yapı taşı kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Montaj sürecinde uygulayım olarak tüm kurallara yaraşır şekilde yerleştirilen vahit kanatlı yangın bapsı, autarı hakikat açılacak şekilde kullanılır.

Yangın çıkış kapıları, bir binadan yahut tesisden yangın sırasında güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapılardır.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak kontrol şeşna allıkınmasına yardımcı evet ve yangının diğer bölümlere yayılmasını engelleyerek güç kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Bir özge şart ise kapıların kendisinin kapanabilmesidir. Herhangi yangın kapısı bir ağırlık olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan ziyade olmaması gerekir.

Turfa kuruluşlarda ve yangın merdiveni vadiı sıkı olan binalarda kaçış merdiveni prodüksiyonına imkân vermektedir. 

Yangın bapları, yangınla savaş ekiplerinin karışma etmesine ve yangının denetçi şeşna hileınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesine imkân tanır.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belli bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, bapnın şık standartlara ve yönetmeliklere orantılı olup olmadığını tespit etmek için kimlik ve sertifikalar yoklama edilmelidir.

Report this wiki page